Финални тестове и авторови решения

 1. Ще бъдат ли публикувани след изтичане на срока на задачите финалните тестове за да можем по лесно да видим къде се объркват решенията ни?

  Също и авторови решения ако има такива биха били полезни за да видят хората как се пише идиоматичен Python код. :wink:

 2. ХА ха ха, вземи ми думите от устата. Тъкмо мислех да питам защо досега май не са ни давали авторови решения и да дам предложение да ни ги показват. Също някаква идея откъде да четем код на Python.

 3. Сигурен съм че ще намериш супер много open source проекти от които да четеш Python код. Леко на бъзик го казах това за авторовите решения. Не че има нещо лошо да се качат в github де.

 4. Еми аз се забавлявам да чета от предадените решения. Обикновено имам доброто желание, желание но не и време да започна начисто и да реша задачата наново.

  Избирам си някакво сечение на тези, които имат близо до пълния брой тестове и кратки решения и гледам тях за интересни хрумки.

  Иначе да четеш отворен код е интересно, но е трудно да се оцени доколко сложността на кода и твоето ниво се припокриват, за да извлечеш полза и оцениш защо нещо се случва по точно определен начин и каква ти е далаверата, вместо да преписваш като патенце.

 5. Ще бъдат ли публикувани след изтичане на срока на задачите финалните тестове за да можем по лесно да видим къде се объркват решенията ни?

  Ще бъдат, но определено ще се забавят предвид започващото HackFMI

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.