Относно коментарите към решенията на задачите

  1. Бяхме посъветвани да предаваме решенията си на задачите възможно най-рано, за да получим коменари по тях и съответно да можем да поправим неточностите навреме.Предадох решение на задачата в неделя следобед, а все още нямам никакъв коментар по него.Освен това, знам за колеги, които са предали решение по-късно от мен, а то вече е коментирано.На какво се дължи това и да очаквам ли коментари изобщо, или да разчитам само на примерните тестове?

  2. Факт е, че има случаи, в които не успяваме да ви смогнем и това си е чисто наш проблем. Посипваме си главата с пепел :)

    Когато получим много решения, отговаряме първо на фундаментално грешните, след това минаваме през тези само със стилови забележки.

    В твоя конкретен случай, имаме забележки, които са само стилови (демек решението ти е ок), но сме предпочели да помогнем първо, на хората с функционални грешки. Все пак се извинявам, че не сме успяли да смогнем и да ти отговорим на време. До края на деня всички, които са предали до вчера (включително), ще получат своя отговор.

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.